Wat: Whaletone Grand Piano
Van: Whaletone
Prijs: vanaf 75.000 euro
Waar: Via de website
Link naar website: whaletone.com

Een tip als je de website van whaletone.com gaat bekijken, zet even het geluid af want ik werd helemaal simpel van het gepingel op de bovenstaande Whaletone vleugel dat te horen is als je de website bekijkt.
Maar de Whaletone dus, de Whaletone is een geavanceerd digitale vleugel die high-end componenten combineert met moderne vormgeving. De maker van de Whaletone, Robert Majkut, is bij het maken van de vleugel geïnspireerd door grote zeezoogdieren zoals orka’s en walvissen. Voor de mensen die nog twijfelen of ze een Wahletone willen kopen er is ook een roze versie. (…). Is zwart of roze niet echt je kleur dan kan je binnenkort via de website ook je eigen Whaletone vleugel samenstellen. Meer informatie over de Whaletone vleugel kan je vinden op whaletone.com.