Wat: Mixdeck Express
Van: Numark
Prijs: n.n.b.
Waar: (online)Muziekwinkels

Alles wat je maar wilt kan je afspelen op de Numark Mixdeck Express. De Mixdeck Express wordt geleverd met DJ software (Traktor LE DJ van Native Instruments) waar je de bestanden in je muziekbibliotheek op je computer hebt staan kan afspelen. Hij heeft 2 ingebouwde CD spelers waar je CD’s en MP3 CD’s mee kan afspelen en speelt hij zonder moeite muziekbestanden van je USB stick af. Alles kan je mixen met de 3-kanaalsmixer die de Mixdeck Express aan boord heeft.

De Mixdeck Express heeft MIDI control op de decks en een ingebouwde audio interface die naadloos samenwerkt met je computer. Deze controller is volledig plug-and-play en wordt geleverd met Native Instruments Traktor 2 LE DJ software. Aansluiten op locatie is zo gebeurd, de Mixdeck Express heeft XLR uitgangen en twee jack microfoon ingangen. Ook is er natuurlijk een hoofdtelefoon aansluiting maar in dit geval voor het gemak twee, namelijk een 3,5 mm (mini jack) en een normale jack ingang. De Mixdeck Express heeft natuurlijk ook alle standaard mix functies zoals Cue, Brake, Reverse en scratchen.

 De specificaties o.a.:
– Compleet system met CD/MP3/USB decks, mixer, computer audio en MIDI interface
– MIDI integratie voor het besturen van muzieksoftware
– Inclusief Traktor LE DJ/Karaoke/Video software
– Speelt muziek van CDs, MP3 CDs, USB flash drives, computers en andere externe bronnen
– 3 Kanaals mixer met EQ/rotary kills, vervangbare crossfader en external ingangen
– USB computer interface for software control and audio streaming
– Brake, Reverse en Scratch effects
– Regelbare pitch van ±6, 12 en 25%
– Twee grote verlichte displays die BPM, CD/MP3 ‘text tags’ en navigatie laten zien
– Anti-Shock™ gebufferde skip-protection technologie
– Inclusief Traktor 2 LE DJ software, USB-kabel, stroomkabel en Quick start guide

Meer informatie over de Numark Mixdeck Express kan je vinden op de website van numark.com.