Wat: Bronco 40 Bass Amplifier
Van: Fender
Prijs: ± 245 euro
Waar: (online)Muziekwinkels

Wat de Fender Mustang versterkers zijn voor de gitarist is de Bronco voor de bassist. Wie bekend is met de Mustang I en II versterkers van Fender zal snel de gelijkenis zien met de Bronco 40. Bij de Bronco kan je ook kiezen uit 24 presets (o.a. ’59 Bassman, Bassman 300, SWR Reddhead, KGB 800)zijn er ook een aantal onboard effecten (een knop voor Comp en een knop voor FX) en kan je ook gebruik maken van de Fender Fuse software op je PC of Mac om de presets en de effecten aan te passen, toe te voegen en op te slaan. Ook bij de Bronco zitten de knoppen ook aan de bovenkant van de combo wat heel onhandig is. Zaten de knoppen bij de Mustang Versterkers nog voor het handvat, bij de Bronco heeft Fender ze achter het handvat geplaatst wat nog wat onhandiger is. Bravo!
De Bronco 40 is een, de naam zegt het eigenlijk al, 40 Watt bass combo met een 10 inch speaker waar je, om met muziek mee te jammen, een MP3 speler aan kan sluiten op de AUX ingang. Ook is er een aansluiting voor je hoofdtelefoon als je die groove van Flea maar niet onder de knie kan krijgen en heel de nacht door wil oefenen zonder de buren wakker te maken. Ook kan je de Bronco 40 d.m.v. een USB kabeltje aansluiten op je computer waardoor je ‘m ook kan gebruiken als een audio interface. Meer informatie kan je vinden op de de speciale Bronco 40 pagina op website van Fender.com en in de filmpje hieronder.