Wat: Micro BR BR-80 Digital Recorder
Van: Roland/Boss
Prijs: ± 239 euro
Waar: (online)Muziekwinkels

Het past in je zak en het is een 8 sporen multitrack recorder, een Roland eBand en een recorder in een? Juist dat is de Boss Micro BR BR-80 (daarom staat dat plaatje van de Boss Micro BR BR-80 boven dit artikel leek me handig…).
De Boss Micro BR BR-80 is de ultieme opname en jam “buddy” voor gitaristen en andere muzikanten. Met de BR-80 kan je muziek componeren, muziek opnemen en bovendien kan je de BR-80 ook gebruiken om mee op te treden. Het opnemen doe je op een SD/SDHC memory card (max 32GB). Je plugt je gitaar of microfoon achter in het apparaat maar je kan ook de ingebouwde stereo condensator microfoon gebruiken om een opname mee te maken al dan niet begeleid door de geavanceerde ritme- en begeleidings patronen.

De Boss Micro BR BR-80 kost ongeveer 239,- euro (Bax-shop.nl, Feedback, Peter Verspuy) en de complete informatie kan je vinden op de Roland website maar door het filmpje hieronder te bekijken wordt vast ook bijna alles wel duidelijk.