Het bedrijf Marshall is al jaren een begrip in de rockmuziek en werd door Jim Marshall in 1962 in Londen opgericht. Marshall begon als een gewone muziekinstrumentenwinkel en later begon Jim Marshall gitaarversterkers te bouwen omdat hij van zijn klanten hoorden dat ze versterkers zochten die niemand kon maken op dat moment.

Op 15 november a.s. wordt de eerste Marshall hoofdtelefoon gepresenteerd en het aftellen tot die heugelijke dag kan je volgen op de speciale marshallheadphones.com website.

De Marshall gitaarversterkers zijn vooral natuurlijk bekend door de muren van speakers die hard rock bands vroeger achter zich hadden staan maar ook nog steeds zoals je kunt zien in de clip van Slayer van het nummer Disciple en op de foto van de clip van Spinal Tap ” The Majesty Of Rock” hieronder.