Toen MusicGear.nl op 1 september van dit jaar online ging was ik nog niet echt bezig met beurzen e.d. Ik wist wel dat in januari de NAMM was in Amerika en in maart de MusikMesse in Frankfurt maar had nog geen idee of ik ook werkelijk zou gaan.
Vandaag heb ik de knoop doorgehakt en heb gewoon besloten om naar de NAMM te gaan. De NAMM is één van de grootste muziekbeurzen ter wereld, misschien wel de allergrootste, en veel bedrijven presenteren op de NAMM hun nieuwste producten en muziekinstrumenten.
Ik moest nog wel eerst even een perskaart zien te krijgen (want de beurs is alleen maar te bezoeken door mensen uit de  ‘bizz’ en pers) maar na een beetje heen en weer gemail kwam vannacht om 02:14 de verlossende mail:
“Your registration has been accepted and confirmed and your show badge(s) will held for pickup at the Media Registration Counter located inside the lobby of the Anaheim Convention Center” 

De NAMM wordt gehouden van 19 tot 22 januari in Anaheim en dat ligt dan weer vlak bij Los Angeles en als je naar de foto’s kijkt van vorige afleveringen staat er me heel wat te wachten. Het is mijn bedoeling dat ik elke dag van de beurs een aantal nieuwtjes film en/of fotografeer en meteen op MusicGear.nl zet dus de vaste lezers weten waarschijnlijk als eersten van de hele wereld alle nieuwtjes van de beurs.